Ολοκληρωμένη λύση από την Ιαπωνία για τους εργαζόμενους του κλάδου διανομής

TOTACHI  square logo.png
TCI-Imagery-1117.jpg
1L_Sport_4T_Scooter_5W-40.png
1L_Sport_4T_5W-40.png
1L_Sport_4T_10W-50-transp.png

Αγαπητοί φίλοι και εργαζόμενοι διανομείς! 

​Σεβόμενοι τη δουλειά σας και την αξία των δίκυκλων οχημάτων σας, σας παρουσιάζουμε τα λιπαντικά και τεχνικά υγρά της Ιαπωνικής μάρκας TOTACHI. Η είσοδός της στην αγορά της Ελλάδας ξεκίνησε από την συνεργασία της με την πλατφόρμα OILGAS.  

Είμαστε υπερήφανοι που οι παγκόσμιοι κολοσσοί, όπως η TOTACHI, επιλέγουν την εταιρία μας ως στρατηγικό συνεργάτη για την οργάνωση του δικτύου των πωλήσεων τους. Και αυτό, χάρη στη νοοτροπία μας, η οποία εστιάζει στην εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή. 

​Αποφεύγουμε τις συνεργασίες με χονδρέμπορους, διότι τις περισσότερες φορές δεν διαθέτουν την σωστή εξυπηρέτηση και χωρίς λόγο αυξάνουν τις τιμές στα προϊόντα. Για αυτό προτιμάμε να χτίζουμε σχέσεις απευθείας με τους επαγγελματίες, τους τελικούς χρήστες των προϊόντων μας.  

Εμείς καταλαβαίνουμε ότι τα μηχανάκια ή το αυτοκίνητο της διανομής έχει σημαντικές δαπάνες συντήρησης για εσάς, και θέλοντας να βοηθήσουμε σημαντικά στην μείωση των εξόδων σας, σας προτείνουμε να επιλέξετε εμάς ως προμηθευτή των λιπαντικών και τεχνικών υγρών.  

​Αφήστε τα στοιχεία σας, για να προγραμματίσουμε την πρώτη δωρεάν αλλαγή λιπαντικού στον κινητήρα σας. Έτσι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσετε τα προϊόντα της εταιρείας μας και να μας αξιολογήσετε ως τεχνικούς συνεργάτες σας.  

Αίτηση για δωρεάν προϊόν
Slogan_TOTACHI_eng_2.png