Για ποίο λόγο πρέπει να γίνεται καθαρισμός του κινητήρα;

Το Gazpomneft Promo είναι λιπαντικό έκπλυσης για το εσωτερικό του κινητήρα, καινοτόμο προϊόν της Gazpromneft - Lubricants Ltd. Το συγκεκριμένο λιπαντικό έχει σχεδιασθεί για βενζίνο- και πετρελαιοκινητήρες. Καθαρίζει το ίζημα και τα κατάλοιπα στον στροφαλοθάλαμο, τις σωληνώσεις λαδιού και άλλα μέρη του κινητήρα. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε το λάδι έκλπυσης κάθε 50.000 χλμ και 80.000 χλμ σε κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης, αντίστοιχα, ειδικότερα μετά την χρήση λιπαντικού με χαμηλά χαρακτηριστικά απόδοσης.


Κατά την χρήση του συγκεκριμένου καθαριστικού λιπαντικού, Gazpromneft Promo, απομακρύνονται τα κατάλοιπα και το ίζημα που σχηματίζονται στο εσωτερικού του κινητήρα κατά την διαδικασία της καύσης, χωρίς να δρα καυστικά πάνω στα πολυμερικά υλικά στεγανοποίησης και τις σωληνώσεις. Με αυτόν τον τρόπο ο κινητήρας λειτουργεί έτσι όπως σχεδιάστηκε να λειτουργεί από τον κατασκευαστή. Τα κατάλοιπα πλέον δεν εμποδίζουν τα κινητά μέρη του κινητήρα να κινούνται ομαλά, επεκτείνωντας την διάρκεια ζωής του κινητήρα, καθώς μειώνεται ο κίνδυνος εκδοράς στο εσωτερικό των κυλίνδρων. Η ομαλή λειτουργία και κίνηση των κινητών μερών (έμβολα, βαλβίδες, εμβολοφόρος άξονας κτλ.) έχει επίσης ως αποτέλεμα τη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

Πως χρησιμοποιείτε το Gazpromneft Promo; Αρχικά αφαιρούμε το παλιό λάδι από τον κινητήρα, στη συνέχεια τοποθετούμε ίση ποσότητα σε λίτρα Gazpromneft Promo, δηλαδή για 4 λίτρα λιπαντικού χρειάζονται 4 λίτρα Gazpromneft Promo. Ανάβουμε τον κινητήρα και τον αφήνουμε να λειτουργήσει για 15-30 λεπτά στο ρελαντί (χαμηλότερες δυνατές στροφές λειτουργίας). Έπειτα αφαιρούμε το Gazpromneft Promo και το παλιό φίλτρο λαδιού και τοποθετούμε το νέο φίλτρο λαδιού και το νέο λιπαντικό Gazpromneft.

Κατάστημα:  Μαραθώνος 3, Πειραιάς

Τηλέφωνο:   +30 210 410 0660

Messenger: +30 694 6038 930 

viber, whatsapp, telegram

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram