Το Oilgs E-Shop - Είναι πέρα από αυτόν τον κόσμο! Γνωρίστε τον Έλον!

Βάζοντας την πλώρη για τα αστέρια, ο Έλον ονειρεύτηκε μια μέρα να βρει έναν αναμφισβήτητο σκοπό στον γαλαξία. Είδε περίεργα θεάματα, ευρύτατα, φυσικά φαινόμενα που κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει ποτέ εξ ολοκλήρου και όμως πάντα αισθανόταν ότι κάτι έλειπε.

Ζουμάροντας στο φεγγάρι και πέφτοντας στην επιφάνεια της γης, η ιπτάμενη μηχανή του Έλον έπεσε πάνω στο μέρος του πλανήτη που οι κάτοικοί του το ονόμαζαν  Ελλάδα. Αν και το ιπτάμενο μηχάνημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές κατά τη διάρκεια της προσγείωσης και  σύγκρουσης, ο Έλον δεν υπέστη τραυματισμούς και συνέχισε θεωρώντας τον εαυτό του τυχερό ότι είχε τη δύναμη να συνεχίσει και να εξερευνήσει μια άλλη μέρα.

Στη Γη ο Έλον είδε πολλά απίστευτα θεάματα, όπως ένα τετράτροχο όχημα που δεν χρησιμοποίησε καύσιμο και δεν μπορούσε να πετάξει ακόμη και στον εξωτερικό χώρο. Αποφάσισε να περάσει και άλλο λίγο χρόνο ανάμεσα στους Γήινους στην προσπάθεια να εκτιμήσει τις αξίες και τον πολιτισμό που αντιμετώπισε. Σύντομα, κατάλαβε ότι έπρεπε να δημιουργήσει ένα μόνιμο φυλάκιο στον πλανήτη, έναν τόπο όπου θα μπορούσε να λειτουργήσει το δικό του εργαστήριο, μεταφέροντας στους ντόπιους όλες τις προηγμένες γνώσεις και την εξωγήινη τεχνολογία.

Το Oilgs E-Shop είναι το κατάστημα του εργαστηρίου του Έλον. Εδώ θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, όλα επιλεγμένα από τον ίδιο τον Έλον. Ευτυχώς, ο Έλον βρήκε τον αναμφισβήτητο σκοπό του - εξυπηρετώντας τους Γήινους σαν εσάς και κάνοντας ό, τι μπορεί για να φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, ανεξάρτητα από τα όνειρά σας, ό, τι και αν σκέφτεστε όταν κοιτάτε στον ουρανό από τον οποίο έρχεται ο Έλον, να ξέρετε ότι υπάρχει κάποιος που νοιάζεται και που θέλει να σας ακούσει. Ο Έλον ίσως να μην είχε την πρόθεση να έρθει στη Γη, αλλά δεν σκοπεύει ποτέ να αφήσει τον πλανήτη να πάειχαμένο. Αν και η επιθυμία του να εξερευνήσει και να επιχειρήσει δεν μπορεί ποτέ να ολοκληρωθεί πλήρως, έχει βρει στη Γη ένα σπίτι μακριά από το σπίτι του και ανθρώπους που είναι περήφανος νααποκαλεί φίλους του.

Το Back – Up του Έλον

Ο Έλον δεν μπορεί να τα κάνει όλα, βέβαια. Εδώ μπαίνουμε εμείς.

Μια ομάδα (ανθρώπινων) επαγγελματιών, είμαστε η υποστήριξη του Έλον, η υποστήριξη που χρειάζεται για να εξασφαλίσει υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης για όλους τους πελάτες του Oilgs E-Shop. Όταν έρχεστε σε εμάς, μπορείτε να υπολογίζετε στη δέσμευσή μας για την ικανοποίησή σας, σαν να ήταν ο Έλον ο ίδιος εδώ δίπλα μας. Όπως και ο Έλον, είμαστε περήφανοι που φέρνουμε χαμόγελα στα πρόσωπα των πελατών μας και είμαστε παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε.

Διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, επιλύοντας γρήγορα και αποτελεσματικά όλα τα θέματα και διατηρώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που είναι εύκολο στην πλοήγηση και διασκεδαστικό στη χρήση, στοχεύουμε μόνο να ευχαριστήσουμε. Σας νοιαζόμαστε και θέλουμε να είναι σαφές ανά πάσα στιγμή.

 

Ο Έλον μπορεί να είναι αυτός που κουβεντιάζει μαζί σας όταν έχετε ερωτήσεις ή δίνετε feedback αλλά εμείς αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την επίλυση προβλημάτων και την εκπλήρωση των παραγγελιών.

Πάνω στα αστέρια ή κάτω εδώ στη Γη, το Oilgs E-Shop είναι υπεύθυνο, αξιόπιστο και πάντα ανοιχτό.

Κατάστημα:  Μαραθώνος 3, Πειραιάς

Τηλέφωνο:   +30 210 410 0660

Messenger: +30 694 6038 930 

viber, whatsapp, telegram

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram